NUFFNANG

Selasa, 5 Mac 2013

PRAY FOR LAHAD DATU

Assalamualaikum..

Al-Fatihah buat pejuang2 kita yg terkorban..
jasamu dikenang..
hope sumenyer akan pulih seperti biasa..
kalau bleh tak nk ade lg nyawa yg terkorban..
Ya Allah selamatknlah kami semua...
selamatkanlah pejuang2 kami..
selamatkanlah keamanan negara kami..

peace no war...
pray for LAHAD DATU

Alhamdulillah.. baru dpt update entri tuk ri neh..
lega coz game netball dh hbis smlm..
pg td berempas pulas dr pengkalan hulu ke ipoh awal2 pg tuk exam..
hope kali neh lulus..
blik dr exam ciapkn laporan tertangguh..
tp still mengikuti perkembngan LD..
hope sgt sumenyer okeh..

nota hati : hope sgt semuanya cpt berakhir dan takda lagi yg terkorban..pray for lahad datu..hope rakan seperjuangan selamat di sana.. berjuang mempertahankn maruah, agama, bangsa dan negara kita..


18 ulasan:

  1. Aminin : Bermaksud aman..keamanan... Doakan semua disana selamat ...Am sedekahkan Al-fatihah..

    BalasPadam
    Balasan
    1. aminn..

      sejuk la ati am yea..

      Padam
    2. ahaks!... lum sejuk lagi...dah sejuk bila dah jumpa real life.... hoho....

      Padam
    3. real life..
      hik3..
      mndlm mksud tu..

      Padam
    4. haha..yela acik.. umur pun dah makin tua.. 2013 dah 23... so banyak lg nak dikejarkan dlm idup nie.. haha..

      Padam
    5. opsss..beza setaun aje ngan acik..
      hik3..
      insya'Allah sumenyer akn okeh cm yg am hrpkn..

      Padam
    6. amin... harap2 begitu laa...

      Padam
  2. oooo
    achik..
    macam lama lak tak dengar celoteh achik
    so , good luck for your exam
    berdoa juga utk org lahad datu...

    BalasPadam
    Balasan
    1. macih akk..
      ye ke??
      acik mghilangkn dri skjap..
      hik3

      Padam
  3. salam =)

    amin..mudah2an tiada lg mngsa akn tkorban =(

    BalasPadam
  4. insyaallah... yakin dengan ALLAH.. moga2 semuanya kembali seperti biasa...al fatihah buat yang tiada...

    BalasPadam
  5. Amin3.InsyaAllah.Semoga mereka semua dilindungi Allah.Netball cmne acik?Acik exam ape kali ni?

    BalasPadam
  6. Al-Fatihah buat pejuang2 kita yg gugur..
    Moga tergolong di kalangan org2 yg beriman ..amin!
    Kami di Lahad Datu sgt2 menghargai doa dr sahabat2 semua...
    TQ :)

    BalasPadam

Kalau suka..KOMEN..
Kalau tak suka.. tak ape..
^_^